Pentu suunnitelmat

B-PENTUE BFF ⭐️ 19.8.2021 

kuvaaja  Veera Antila Photography


19.8.2021 Pennut syntyneet. 2 tyttöä ja 2 poikaa. Rankka päivä oli emolla, mutta kaikki sujui lopulta hyvin ja pennut olivat heti erittäin virkeitä. Emo on tarkka ja huolehtiva :)

Pennut ovat alustavasti kaikki varattu.


29.6.2021 Uutisia :) Griffon bruxellois astutettu, isänä Griffon Belge. Pentuja tulossa elokuulla, jos kaikki hyvin sujuu :)A-pentue ⭐️ 17.7.2020
kuvaaja Veera Antila  (pennut 8viikkoa) 
Tyttötrio on saanut viralliset nimensä :) 

Halusin, että nimet alkavat A-kirjaimella ja mietin useita jalokiviä ja kultaan viittaavia sanoja. Valinta tuntui haastavalta. 

Nämä pannat tilasin heti, kun ultrassa näkyi elämää. Tämä on timantti-pentue ja ne sopi täydellisesti tytöille. Yllättäen timantin vanhentunut nimi sattuikin löytymään netin syövereistä, Adamant ja se oli siinä :) Etsin listan maailman kuuluisimmista timanteista ja kirjoitin ne ylös. Lapsia minulla on 3 ja pentuja sopivasti 3, joten tuntui helpolta antaa lista lasten käsiin ja jokainen poimi omasta mielestään kauneimman timantin nimen. Tässä tarina nimien takana.

Tytöt kantavat nimensä ja toivottavasti lähtiessään uusiin koteihinsa, on jokainen oleva arvokas kuin ne maailman kuuluisimmat timantit <3 

"Nekku”  Furfiina Adamant Tiffany *VARATTU*

"Töppö” Furfiina Adamant Chloe *VARATTU*

”Nalle” Furfiina Adamant Hope *VARATTU*

3 pikku prinsessaa kasvaa hurjaa vauhtia ja meno on ajoittain jo kovin villiä :)  

Alla kuvissa ikää 4 viikkoa 17.7.2020 onnenpäivä, kun pienet muruset syntyivät :) 
 


Pentusuunnitelmat siirtyvät valitettavasti kevät-kesään 2020. Ilona kävi tiineysultrassa, jossa harmillisesti ei pentuja nyt löytynyt. 


Moni jo odotti uutta perheenjäsentä ja meilläkin koko perhe kovasti odotti pentusia, mutta toivottavasti seuraavalla kerralla parempi onni matkassa :)


 


Ilona (Virikkeen Sink The Pink) & Igor (Aleta Boks Duran Duran)
Ilona (Virikkeen Sink The Pink) & Igor (Aleta Boks Duran Duran)

Vihdoinkin!! Meillä on pentusuunnitelmia loppuvuodelle 2019. Yhdistelmästä mahdollista kaikki rotumuunnokset :) Vanhemmat  ovat terveitä, reippaita, rotunsamukaisia, tutkittuja ja hyväluontoisia perhekoiria. 


Ota yhteyttä, jos juuri teiltä puuttuu griffon :)  Alustavia varauksia otetaan vastaan


© 2019 Worlds Collide. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!