Kun on aika luovuttaa

Kasvattajien sivuilla on paljon iloa, kuvia mukavista hekistä, koira nukkuu, koira syö ja nyt se makaa :) On pentuja, uutta elämää, uusia suunnitelmia. Samalla toisesta päästä vanhennutaan. On eläköityviä koiria, joilla jo enemmän kiinnostaa sohva ja lämmin viltti.

Jokainen, joka on omistanut jotain jota rakastaa paljon. Jokainen, joka on kokenut sen täyden rakkauden, hyväksynnän ja ilon, mitä lemmikki parhaimmillaan tuottaa, tietää myös mitä on menetys tai tulee jossain vaiheessa tietämään.

Kuinka valtava onni on se hetki, kun haet uutta perheenjäsentäsi kotiin. Opettelette yhdessä arkea, hetkellisiä eron hetkiä, yhteisiä leikkituokioita ja temppuja. Sillä hetkellä sydämeen kietoutuu myös tieto siitä, että jonain päivänä sinä olet se, jonka tulee osata nähdä hetki, jolloin on osattava luopua. Parhaimmillaan kasvattaja voi olla tukena silloinkin.

Erään viisaan sanoin.. hetki jolloin edes hitusen käväisee mielessä, onko jo aika päästää rakas ystävä pois, on usein se hetki, jolloin olet jo hiukan myöhässä.

© 2019 Worlds Collide. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!